Societate de expertiza contabila membra C.E.C.C.A.R.

Tarife

Firma de contabilitate S.C. AGVA CONSULTING S.R.L avand ca scop oferirea de servicii de evidenta contabila de un inalt nivel calitativ, va ofera intotdeauna preturi competitive in raport calitatea lucrarilor executate.

Evidenta contabila, salarizare si personal

Tariful lunar pentru intocmirea evidentei contabile se stabileste prin contractul incheiat cu clientul, marimea tarifului fiind in functie de volumul activitatii, complexitatea lucrarilor si durata de executie al acestora. Pentru societatile nou infiintate, se stabileste un tarif minim timp de 3 luni, pana ce acestea incep derularea activitatii, moment in care se va negocia un tarif in raport cu nivelul activitatii, complexitatii si durata executarii lucrarilor.

Infiintare societati comerciale

Tariful pentru infiintarea unei societati comerciale este de 100 EUR, tarif in care este cuprinsa si consultanta in vederea alegerii unei solutii optime din punct de vedere fiscal si contabil.

Pentru celelalte tipuri de servicii tarifarea se va face in functie de durata timpului de efectuare a lucrarilor, prin stabilirea unui tarif orar.

Garantam ca va oferim cel mai avantajos pret in raport cu calitatea oferita pentru domeniul de activitate in care activati.