Societate de expertiza contabila membra C.E.C.C.A.R.

Despre noi

Firma de contabilitate S.C. AGVA CONSULTING S.R.L. a fost infiintata in anul 2001, inregistrata la ONRC sub numarul J40/9832/2001, cod fiscal RO 14309694 si are ca obiect de activitate “Activitati de contabilitate si audit financiar, consultanta in domeniul fiscal” conform cod CAEN 6920.

Firma de contabilitate S.C. AGVA CONSULTING S.R.L este membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (C.E.C.C.A.R.) si activeaza in domeniul prestarii de servicii contabile si de audit din anul 2006, conform autorizatiei numarul 3299/26.04.2006.

Echipa noastra este formata din profesionisti care sunt experti contabili, economisti, juristi, inspectori de resurse umane care, prin intermediul acestei firme de contabilitate, stau la dispozitia clientilor nostri pentru a le oferi solutii optime la problemele si situatiile cu care acestia se confrunta in mediul economico-legislativ din Romania, ajutand la sustinerea si cresterea performantei afacerii, acesta fiind obiectivul final al acestor servicii de contabilitate oferite de noi.

Specialistii care fac parte din echipa noastra, sunt persoane cu studii economice superioare si pregatire profesionala la standarde ridicate si au o experienta de peste 12 ani in domeniul prestarii de servicii contabile, servicii de consultanta fiscala, servicii de resurse umane si salarizare.

S.C. AGVA CONSULTING S.R.L., prin activitatea specifica unei firme de contabilitate, ofera servicii de evidenta contabila financiara si de gestiune, servicii de personal si salarizare, servicii de consultanta fiscala, servicii de expertiza contabila, servicii de audit, servicii de recrutare de personal pentru departamentul de contabilitate, servicii de organizare activitate de evidenta contabilitate, servicii de supervizare evidenta contabilitate, servicii de refacere evidenta contabilitate, servicii de protectia muncii si de medicina muncii, servicii de consultanta pentru afaceri si management..

Obiectivul S.C. AGVA CONSULTING S.R.L

Firma de contabilitate S.C. AGVA CONSULTING S.R.L – Servicii contabilitate, are stabilit ca obiectiv principal oferirea de servicii de evidenta contabila de un inalt nivel calitativ, servicii care sa-i ajute pe clientii nostri sa ia deciziile potrivite in timp real, in scopul detinerii controlului asupra afacerii si cresterii profitului, plata unor taxe cat mai mici, in conditiile respectarii legislatiei, in vederea cladirii unei afaceri puternice, durabile, transparente si de succes. Ne propunem sa luam responsabilitatea si grija intocmirii si corectitudinii contabilitatii firmei dumneavostra asupra noastra, iar dumneavostra sa aveti timpul necesar pentru a va gandi la conducerea, dezvoltarea afacerii si maximizarea profitului, nu sa va ‚transformati’ in contabil.

Noi vedem in contabilitate stiinta si arta stapanirii afacerilor, aceasta consta in “masurarea, evaluarea, cunoasterea, gestiunea si controlul activelor, datoriilor si capitalurilor proprii, precum si a rezultatelor obtinute din activitatea desfasurata”, un principiu foarte important pentru noi..

Profilul de afaceri al S.C. AGVA CONSULTING S.R.L

S.C. AGVA CONSULTING S.R.L – Servicii contabilitate, are profilul unei firme de contabilitate in plina dezvoltare, cu o capacitate foarte mare de adaptare la noile conditii economice si care reuseste sa se mentina in randul firmelor romanesti de contabilitate ce detin parteneriate de lunga durata cu clientii, parteneriate care se datoreaza seriozitatii, profesionalismului si promptitudinii cu care tratam fiecare client in parte, pe primul plan fiind urmarirea realizarii obiectivelor stabilite.

Firma de contabilitate S.C. AGVA CONSULTING S.R.L. are tot timpul in vedere descoperirea, atragerea, pastrarea si perfectionarea resursei umane, resursa umana fiind vazuta ca fiind una din cele mai importante valori ale unei companii. Secretul pentru o resursa umana de valoare se află la managementul firmei, viziunea acestuia cu privire la managementul resursei umane si responsabilitatea pe care si-o asuma in acest sens fac diferenta dintre „supravietuitor” si „invingător”.

Echipa S.C. AGVA CONSULTING S.R.L